T-RAILING Leggo

Vedlikeholdsfrie, sortlakkerte aluminiumsprofiler som tåler all slags vær og vind. Leggo kan brukes som gjerde rundt eiendommen, eller som en levegg på terrassen.

Vi har utviklet Leggo slik at den kan kombineres med våre andre rekkverkstyper «Uniq» og «Elegant». På denne måten kan man bygge en levegg som hindrer innsyn eller vind. Lik høyde på rekkverkene og stolpene gjør det mulig for deg å skape ditt eget rekkverksdesign etter ønske.

Leggo består av stolper og lameller. Lamellene har en bredde på 100 mm og er designet slik at de kan gjøre leveggen 100% lysbeskyttet, eller ved bruk av avstandshylser kan vi tilpasse åpningen mellom lamellene etter kundens ønsker.

Leggo har en maksimal høyde på 1810 mm, og kan kappes til ønsket høyde. Lamellene har en bredde på 100 mm. Vi har lagerførte lameller som er 5000 mm lange, og to forskjellige høyder på stolpene; 1810 mm og 1010 mm. Denne modellen tilbys kun i toppmontert utførelse, og festes med 4 stk. skruer (10×100 mm) for innfesting.

Ved senter-til-senter avstand større enn 1200 mm for lamellene, anbefales det å skru lamellene fast til stolpen med selvborrende skruer.

Priser på T-Railing Leggo

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle