DETTE ER T-RAILING

Vi tilbyr elegante, sikre og monteringsvennlige stolpefrie glassrekkverk

Evig utsikt med T-RAILING

T-RAILING er en ung, norsk bedrift som på kort tid har utviklet seg til å bli en fremtredende aktør på det norske markedet for stolpefrie glassrekkverk.

Vi er en del av TR-Group AS, som siden 2016 har levert glass, aluminium, stål, rekkverk og ulike konstruksjoner til bygg- og anleggsbransjen i Norge. Dette har gitt oss erfaringen og kunnskapen som skal til for å levere sikre kvalitetsprodukter til det norske privatmarkedet.

T-RAILING er en selvstendig aktør, og vi videreselger ikke andre bedrifters produkter. Vi har utviklet våre egne produkter i samarbeid med våre dyktige produsenter og samarbeidspartnere. Vi er en del av hele prosessen: fra tegnebrettet og til de tusen hjem.

Vi leverer varer direkte fra produksjon til våre kunder. Ingen mellomledd. Derfor kan vi tilby markedets beste priser.

Vi er en seriøs aktør med ambisjoner og mål om å bli den ledende leverandøren av stolpefrie glassrekkverk i Skandinavia. Hos oss får du alltid personlig kontakt, uforpliktende tilbud og tett oppfølging. Våre viktigste oppgaver som leverandør er å levere kvalitetsprodukter i henhold til avtale, tilgjengelighet, god dialog og et tett samarbeid med våre kunder. Dette bidrar til trygghet og forutsigbarhet. ​

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle