TRYGGHETSGARANTI

Vår viktigste oppgave er å ivareta våre kunders sikkerhet. Vi garanterer at vi leverer sikre, testede og dokumenterte produkter.

DOKUMENTERT SIKKERHET

Vi garanterer at våre produkter til enhver tid oppfyller de strengeste kravene til sikkerhet. T-RAILING Infinity er et rekkverkssystem som er testet og dokumentert i henhold til NS3510:2015. Dette betyr at systemet tåler en linjelast på minimum 1 KN/m, med en deformasjon på maks 50 mm. T-RAILING Infinity er godt innenfor dette kravet, hvor toppmontert system tåler en linjelast på 2,0 KN/m med en deformasjon på 46 mm. Dette forsikrer våre kunder om at de handler og bruker et sikkert rekkverk. Alle komponenter T-RAILING Infinity består av er CE-merket og sertifisert etter ISO-standarder og TEK-17.

KRAV TIL GLASSLAMINERING OG PROFILHØYDE

I henhold til Norsk Standard NS3510:2015 skal alle stolpefrie glassrekkverk som er 1000 mm høye, og som skal monteres i en høyde mellom 0,5 meter og inntil 10 meter, benytte et 17,52 mm tykt herdet og laminert sikkerhetsglass (8 mm glass + 1,52 mm PVB + 8 mm glass = 17,52 mm). Vi følger norske krav, og bruker 17,52 mm herdet og laminert sikkerhetsglass i våre stolpefrie glassrekkverk.

I henhold til NS3510:2015 skal i tillegg minimum 1/10 (10%) av total høyde på glasset tres ned i bunnskinnen. Dvs. at dersom et glass er 1000 mm høyt, skal minimum 100 mm av glasset tres ned i bunnskinnen. Det er altså et krav om bunnskinnens dimensjoner, og at den må ha en viss høyde i henhold til Norsk Standard. T-RAILING Infinity er godt innenfor dette kravet, hvor profilen er 140 mm høy, 65 mm bred, og 12% av total høyde på toppmontert/sidemontert glass tres ned i bunnskinnen.

10 ÅRS GARANTI

T-RAILING AS er en del av TR-Group AS, som siden 2016 har levert glass, aluminium, stål, rekkverk og ulike konstruksjoner til entreprenører og bygg- og anleggsbransjen i Norge. Vi vet av den grunn at det vi leverer er i henhold til strenge norske krav og standarder. Vi har samarbeidet og handlet med våre produsenter i snart 6 år, og vi kjenner derfor svært godt til hva de tilbyr, deres produksjonsprosess, kvalitet og kvalitetssikring. Vi stoler på våre produsenter og leverer kun varer av ypperste kvalitet. Dette er grunnen til at vi tillater oss å tilby 10 års garanti på alle komponenter våre rekkverk består av.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle